Gyro er på sitt beste i høy fart. Det er sånn mekanikken i en gyro fungerer - jo raskere den spinner, desto mer stabilt går den. Målet, både med store, komplekse utfordringer, og med mindre, harde nøtter, er alltid å få ord og strategier til å bli handling og endring. Det krever at man får med seg folka.

Men tempo er ferskvare. Og selv om Gyro har holdt farten i over 30 år, vet vi at vi aldri er bedre enn det vi leverte i går.

Prosessen vår er enkel: Først innsikt. Så kaos. Så orden... Først kunnskap og forståelse, så kreativ frihet og forenkling, til slutt målrettet og forsterket kommunikasjon. Og resultatet skal alltid være å få noe til å skyte fart. Til å akselerere. Enten det er de enkelte menneskene, en felles kultur, eller en merkevare.

Men det er viktig med litt kaos først. For det er når bitene samles igjen, og alt faller på plass, at det skapes noe nytt.

Gyro har som mål å være Norges mest bærekraftige eventbyrå. Derfor gjør vi en rekke tiltak knyttet til innkjøp, avfall og transport, og tilbyr kundene våre tjenester og konsepter i tråd med dette.

Les mer om Bærekraft i Gyro her

OMRÅDER

 • Tech

  Vår in-house digitale teknologiavdeling er en gjeng med sultne teknologicowboyer som er raske på den digitale avtrekkeren. Her er det AR, VR, 360-video, app-integrering, SoMe-statistikk og koding på x antall språk og plattformer som sørger for næringen de trenger for å gi full gass fremover!

 • Media

  Gyros in-house produksjonsselskap for film, design og animasjon til alle typer digitale flater. Kjernen i alt vi gjør på dette området handler om god historiefortelling. Historier som virker. Det betyr at det føles menneskelig relevant og akselererer noe kunden har behov for. Enten det er omdømmet, felles motivasjon og stolthet eller engasjement i sosiale medier. Gyro media produserer alt fra helaftens TV-dokumentarer og større reklamefilmer til content marketing, SoMe-kampanjer og innholdsdrevet film til alle typer arrangementer. Gyro media har gjort flere prisvinnende produksjoner.

 • Event

  Dette er hjertet av Gyro. I all beskjedenhet: Ingen andre norske eventbyråer kan skilte med den samme erfaringen og historiske gjennomføringsevnen som produksjonsapparatet i Gyro. Dette er mennesker som kjenner verdien av millimeterpresisjon i alle ledd fra idé til gjennomføring, og som sørger for at kunden kan løfte blikket og nyte resultatet. Det er både sprintere og langdistanseløpere, som alle har for øye å skape unike opplevelser som får med seg mennesker i en felles retning. Gyro Event lager møteplasser som virker.

 • Reise

  Gyro er på sitt beste i høy fart. Og farten blir sjeldent høyere enn på reise. Med noen av landets mest erfarne reisespesialister - som både har bunnsolid eventerfaring og masse lidenskap - blir en felles reise til en opplevelse som skaper verdier. Med lokal know-how, personlig touch og stålkontroll på logistikken ligger alt til rette for å knytte bånd som gjør det mulig å sette fart!

Instagram - @gyro_as

Møt Fredrik 🔥 han er one-man-band SoMe-kreatør, klipper og fotograf, med mye erfaring fra underholdningsbransjen. Han kan i løpet av kort tid produsere fix ferdig innhold til alle dine kanaler. Fredrik har alltid et smil på lur! 😎 Hvis du vil vite mer om oss i Gyro - besøk oss på gyro.no.

Møt Silje 💎 hun har jobbet i Gyro siden 2015 og har erfaring fra utallige arrangementer. Som prosjektleder er hennes fokus på økonomi, prosjektstyring og logistikk. Silje er erfaren i alt fra planlegging til operativ gjennomføring samt koordinering av aktører både før, under og etter arrangement. Silje holder en Bachelor i Markedsføring og Salgsledelse, med Mastergrad i Organisasjonspsykologi og Ledelse, spesialisering i digitalisering av HR-funksjoner. 💪🏼 Hvis du vil vite mer om oss i Gyro - besøk oss på gyro.no.

Møt Thea 🦒 hun jobber med Gyros største og mest komplekse prosjekter, hvor hun styrer økonomi, fremdrift og bemanning med jernhånd. 💪🏼 Thea er særdeles kundeorientert og en råtass i raskt å bygge store prosjektorganisasjoner som spiller hverandre gode og sammen skaper fantastiske opplevelser. Hvis du vil vite mer om oss i Gyro - besøk oss på gyro.no.

Møt Eivind 🎶 Kreativ produsent, god på regi, god på plan og elsker gjennomføring. Ekstremt glad i musikk, så lurer du på hvilken artist som er hot akkurat nå er Eivind mannen å spørre. 🤩 Hvis du vil vite mer om oss i Gyro - besøk oss på gyro.no.