We accelerate people, cultures and brands

Etter to år med fokus på digitale produksjoner har vi gleden av å endelig dele våre erfaringer rundt forretningsområdet BusinessTV. Gjennom vår egen serie "Backstage", produsert av oss og hos oss, får dere møte folka i Gyro, litt innsikt i produksjonene våre, og kanskje noen tips og triks på veien.

Episode 1: Hjemstudio

La oss starte fra scratch! BusinessTV er et nytt forretningsområdet hos oss, men hva er det egentlig? Hva trengs for å sette standaren for en god skjermopplevelse? Vi møter programlederne Stine Kilen Amundsen og Talia Sofie Gran, som begge er kreatører og konseptutviklere i Gyro, og dykker ned i hvordan man velger sitt "Hjemstudio".

Episode 2: Innsendt materiale

Noen ganger er det vanskelig å få gjester inn i studio eller få varierte innspill, og hvordan løser man det? Jo! Det gjør man med innsendt materiale. I andre episode får programlederne sine kollegaers innsikt i hvordan selfiefilmer og innsendt materiale er gull i en BusinessTV serie.

Episode 3: Underholdning for skjerm

Hva skal til for å trekke på smilebånda og gi gåsehud gjennom skjerm? Det er ikke alltid like lett, og derfor inviterte Stine og Talia, selveste Kristian Kirkvaag inn i studio!

Episode 4: Location som virkemiddel

Mye av det Gyro lager er faktisk film. Vi har en nydelig gjeng med fantastiske fotografer og klippere som lager alt fra brandfilmer, reklamesnutter, vignetter og SOME kampanjer. Erlend er en del av den gjengen, og i dagens episode forteller han litt om hvorfor lokasjon har en stor betydning for budskapet bak filmen!

Episode 5: Konsept

Talia og Stine jobber som kreatører, og er det en ting de brenner for så er det konseptutvikling. Derfor invitererte de sin gode kollega Rune for å snakke litt om hvordan de kommer frem og utvikler gode konsepter.

Episode 6: Takk for nå!

Vi tar et tilbakeblikk på alt vi har lært gjennom 6 episoder. :-) 

Programledere