We accelerate people, cultures and brands

En av norges viktigste møteplasser innen økonomi og entreprenørskap ble snudd på hodet i mars, og Gyro i samarbeid med DNB skapte sammen et digitalt univers av innhold, der alle var invitert!

12.mars stengte Norge ned, midt under planleggingen av årets DNB NXT konferanse. Det som før var et stortstilt fysisk event, med flere scener og tusenvis av deltagere, måtte nå bli noe nytt.

I tett samarbeid med DNB kom vi sammen frem til digitaliseringen, nxt.dnb.no, et digital innholdsunivers med; to live sendinger på 30 minutter, fordelt på to dager, samt ferdigprodusert innhold.

Plattformen utfordret den fysiske møteplassen og den klassiske konferanseformen, der scenene ble byttet ut med innholdskategorier, NXT Talks, NXT Chats, NXT Folks, NXT Facts og NXT Live.

Årets DNB NXT var gratis og åpent for alle, som åpnet for nye målgrupper og større fleksibilitet for innholdet. I følge DNB, opplevde de i løpet av den første uken at de hadde over dobbelt så mange registrerte, enn det de fysiske eventene hadde hatt tidligere. Videre var innholdet, fordelt utover alle bidragene, spilt av over 4 ganger så mye!

Christoffer Sapienza fra DNB hadde dette å si om samarbeidet med Gyro:

"Det er alltid flott å jobbe med flinke folk, som Gyro har mange av. Her er det kreative og strukturerte personer, som er med å ta ethvert prosjekt de tar i til nye høyder."

Vi takker DNB for tilliten og vi kunne ikke vært stoltere av resultatet.

Se DNB NXT her.

Kontaktperson