We accelerate people, cultures and brands

Kongsberg Digital Norge startet det nye året med stil ved å samle 400 av sine #Gamechangers på Oslo Event Hub den 18. januar 2023 for Tomorrowshow! Arrangementet var en imponerende måte for selskapet å kickstarte året og inspirere sine ansatte i 2023.

Dagen var fullpakket med faglig innhold, fantastisk intern programledelse og spennende aktiviteter. På dagtid hadde de en haug av inspirerende interne og eksterne foredragsholdere, etterfulgt av "break out»-sesjoner.

På ettermiddagen ble det servert deilig street food og arrangert arkadespill, noe som skapte en avslappet og morsom stemning blant de ansatte. De fikk muligheten til å mingle og bli bedre kjent med hverandre.

På kvelden var det tid for å feire suksessene fra det siste året med en prisutdeling akkompagnert med Need Music! Stemningen var elektrisk og det var en sterk følelse av fellesskap blant alle som var til stede.

Kvelden kulminerte med en fantastisk konsert fra Amanda Delara, som fikk alle til å danse og synge med. Det var en minneverdig måte å avslutte en vellykket dag på.

Alt i alt ble det en minneverdig dag og rosa dag for Kongsberg Digital Norge. Det var en imponerende måte å samle de ansatte og inspirere dem til å fortsette å bidra til selskapets suksess. Med en blanding av faglig innhold og morsomme aktiviteter, var det en perfekt måte å starte det nye året på.

Vi takker for tilliten og samarbeidet - #Gamechangers!

Kontaktperson