We accelerate people, cultures and brands

Vi lanserer - Gyro Live Broadcast

Når hele dagen tilbringes på skjerm øker kravene til kvaliteten på det du ser på. De beste setter standarden, og akkurat nå er de beste innenfor TV blant andre NRK, Netflix og AppleTV+.

Derfor lanserer vi nå Gyro Live Broadcast. Et konsept som henter det beste fra live TV-formatet - momentet, interaksjonen med publikum og følelsen av fellesskap - og tilgjengeliggjør det for bedrifter og ledere.

Til forskjell fra Gyro BusinessTV er deler i denne sendingen live fra studio. Dette krever en bestemt teknisk rigg og riktig plattform for distribusjon. Og ofte krever det mer av de som skal stå foran kamera i forhold til forberedelser og prestasjon.

Innholdet leveres live fra lokasjon/studio, ofte i kombinasjon med ferdige innslag, interaksjon med målgruppen, og kanskje utegående satellitter som rapporterer inn i sendingen.

Når du velger Live Broadcast foran BusinessTV, er det fordi det av ulike årsaker er essensielt at innholdet er live. Dette kan være hendelsesstyrt, koblet til bestemte temaer, eller for å skape momentum i en organisasjon eller i media.

«Med Gyro LiveBroadcast og Gyro BusinessTV gir vi virksomheter og ledere et spennende format hvor de kan nå ut til kunder og medarbeidere. Spesielt relevant så lenge corona-pandemien forhindrer oss fra å møtes. Men særdeles effektiv også i normale tider. Gjennom TV-ruta har du virkemidler tilgjengelig som skaper sterke bånd mellom virksomheten og målgruppene. Vår erfaring er at denne type sendinger motiverer, inspirerer og informerer på en særdeles sterk måte»

- Kristian Kirkvaag, kreativ leder

Noen av Gyro Live Broadcast produksjoner:

NHO ÅK2021

Gjensidige Julesending

Nor-fishing

DNB NXT

Se flere case her.

Kontaktperson