We accelerate people, cultures and brands

Etter to år med fokus på digitale produksjoner har vi gleden av å endelig dele våre erfaringer rundt forretningsområdet BusinessTV. Gjennom vår egen serie "Backstage", produsert av oss og hos oss, får dere møte folka i Gyro, litt innsikt i produksjonene våre, og kanskje noen tips og triks på veien.

Episode 3: Underholdning for skjerm

Hva skal til for å trekke på smilebånda og gi gåsehud gjennom skjerm? Det er ikke alltid like lett, og derfor inviterte Stine og Talia, selveste Kristian Kirkvaag inn i studio!

Episode 2: Innsendt materiale

Noen ganger er det vanskelig å få gjester inn i studio eller få varierte innspill, og hvordan løser man det? Jo! Det gjør man med innsendt materiale. I andre episode får programlederne sine kollegaers innsikt i hvordan selfiefilmer og innsendt materiale er gull i en BusinessTV serie.

Episode 1: Hjemstudio

La oss starte fra scratch! BusinessTV er et nytt forretningsområdet hos oss, men hva er det egentlig? Hva trengs for å sette standaren for en god skjermopplevelse? Vi møter programlederne Stine Kilen Amundsen og Talia Sofie Gran, som begge er kreatører og konseptutviklere i Gyro, og dykker ned i hvordan man velger sitt "Hjemstudio".