Digitale events - et godt alternativ så lenge vi ikke kan møtes.

Kriser får oss til å tenke nytt, så i disse dager har Gyro rigget seg til å levere digitale eventer. Vi foretrekker fremdeles de fysiske eventene og gleder oss stort til vi igjen kan møtes, men inntil videre er digitale eventer en veldig god erstatning.

Gyro hjelper deg med å sy sammen et godt program tilpasset en setting hvor vi ikke kan samle folk. Vi tilrettelegger for å streame det live og publiserer innholdet på plattformer dine kunder eller medarbeidere enkelt kan nå - både under eventet og i etterkant. Videre har vi en rekke virkemidler hvor vi kan gjenskape følelsen av å være sammen om et budskap.

Case Jotun

Jotun hadde planlagt lansering av sitt nye produkt – Hull Skater Solution – over lengre tid. Og i det eventet skulle gå igang, ble det klart at det måtte flyttes fra et fysisk til et digitalt format. Les mer om caset her eller se video under:

Jotun - fra fysisk til digital på 48 timer

Case Lenovo

Lenovo er en bedrift som jobber litt motstrøms i disse dager. Selskapet opplever en økt etterspørsel i markedet i kjølvannet av Corona. Dette hadde ledelsen behov for å formidle til sine mange partnere og distributører over hele landet. De henvendte seg til oss i Gyro for å finne en løsning. Resultatet ble en sosial og informativ live-stream akkurat da Corona-krisen var på sitt verste. Se her:

Lenovo teaser

Case Bravida

Som Adm. Dir i Bravida, Tore Bakke, sier det: «Det handler om å ikke slutte å gjøre ting, men bare gjøre det på en annen måte.» Digital kommunikasjon ble deres løsning når de nå gjennomførte en samling for bedriftens 90 avdelingsledere. Resultatet ble en sending som satte en ny standard for hvordan Bravida kommuniserer med sine ledere og ansatte. Les mer om caset her.

Bravida – Digitalt LederForum 28. April 2020

Ta kontakt i dag, og utfordre oss på å finne en løsning som passer nettopp ditt behov.

Kontaktperson