Gyro Digital

Utviklingen av de digitale eventformatene har skutt fart de siste månedene, og i vår verktøykasse har vi nå tilgjengelig en rekke ulike formater, plattformer og løsninger som er tilpasset nettopp ditt behov.

Dette, kombinert med 30 års erfaring med å skape spektakulære live opplevelser, har gitt oss noen erfaringer vi gjerne deler med deg.

Rene digitale løsninger, hybridløsninger der vi setter sammen fysiske møteplasser med en digital hub, ulike eventplattformer som tilgjengeliggjør innhold, tilrettelegger for interaksjon mellom deltakere eller åpner for dialog er bare noen av løsningene vi kan tilby.

Ta kontakt i dag for å få råd om ditt neste digitale event. I mellomtiden kan du se noen av løsningene vi har jobbet med den siste tiden.

Case DNB

I et mildt sagt turbulent marked, preget av oljeprisfall og koronapandemien, valgte konsernledelsen i DNB å produsere en TV-sending for å nå ut til sine 10000 ansatte. Sendingen skulle lansere oppdatert strategi, med et underliggende budskap om «ett lag og flere race». Gyro stilte opp for å sørge for en profesjonell studioproduksjon og et helstøpt produkt. Les mer om caset her og se video under:

DNB Race 4 The Future

Case Jotun

Jotun hadde planlagt lansering av sitt nye produkt – Hull Skater Solution – over lengre tid. Og i det eventet skulle gå igang, ble det klart at det måtte flyttes fra et fysisk til et digitalt format. Les mer om caset her og se video under:

Jotun - fra fysisk til digital på 48 timer

Case Lenovo

Lenovo er en bedrift som jobber litt motstrøms i disse dager. Selskapet opplever en økt etterspørsel i markedet i kjølvannet av Corona. Dette hadde ledelsen behov for å formidle til sine mange partnere og distributører over hele landet. De henvendte seg til oss i Gyro for å finne en løsning. Resultatet ble en sosial og informativ live-stream akkurat da Corona-krisen var på sitt verste. Se her:

Lenovo teaser

Case Bravida

Som Adm. Dir i Bravida, Tore Bakke, sier det: «Det handler om å ikke slutte å gjøre ting, men bare gjøre det på en annen måte.» Digital kommunikasjon ble deres løsning når de nå gjennomførte en samling for bedriftens 90 avdelingsledere. Resultatet ble en sending som satte en ny standard for hvordan Bravida kommuniserer med sine ledere og ansatte. Les mer om caset her.

Bravida – Digitalt LederForum 28. April 2020

Ta kontakt i dag, og utfordre oss på å finne en løsning som passer nettopp ditt behov.

Kontaktperson