We accelerate people, cultures and brands

Discovery Vårlansering for 15. året på rad!

Årlig har Discovery invitert annonsører, kunder og byråer til storstilt lansering sentralt i Oslo, men som så mye annet måtte Vårlanseringen digitaliseres.

Bare dager før lanseringsdatoen meldte Oslo Kommune om ytterligere innstramminger i bruk av studioer for digitale arrangementer.

Gyro snudde seg raskt rundt og flyttet produksjonen til Trollvann.

Da sendingen gikk live til målgruppene ønsket Jon Almaas seerne velkommen med sending fra Trollvann.

Med gjester fra diverse premierer godt plassert på markagrensa ble kanalhusets premierer lansert gjennom samtaler og fantastiske showreels.

Vårlanseringen presenterte et variert og bredt programutvalg. Fra flaggskipet 71 Grader Nord til sterk satsing på humor, drama og sport.


Discovery ble samme dag som vårlanseringen tildelt Sveriges mest prestisjetunge pris Svenska Journalistpriset fro dokumentarserien Estonia – «Funnet som endrer alt» .

Vi gratulerer!

Gyro produserte Discoverys sin vårlansering for 15. året på rad, og vi takker for tillitten.

«Det denne tiden har lært oss, er at vi må være forberedt på å endre planer rask. Det måtte vi også denne gangen. Og da er vi veldig heldige som har en partner som Gyro, som på et par timer klarer å kaste rundt på alt. Det er en krevende tid for alle. Å overholde smittevernstiltakene trumfer alt. Derfor blir også kreativitet ekstra viktig når man skal formidle informasjon til samarbeidspartnere akkurat nå.»

Espen Skoland, sjefredaktør, Discovery

Kontaktperson