We accelerate people, cultures and brands

Gyro er valgt som innholdsleverandør til Norges paviljong på verdensutstillingen Expo 2020 Dubai. Gyro vant kontrakten i konkurranse med norske og internasjonale tilbydere.

Gyro har utviklet en spektakulær løsning med utstrakt bruk av film og avanserte digitale installasjoner, som vil engasjere publikum fra hele verden.

“Vi er utrolige stolte og ydmyke over ha blitt valgt som partner for Verdensutstillingen for andre gang. Dette er et signalprosjekt for hele Norge, og vi gleder oss veldig til å realisere konseptet og opplevelsen i den fantastiske paviljongen designet og bygget av Rintala Eggertson arkitekter og Expomobilia», sier ansvarlig rådgiver, Jomar Selvaag.

OM EXPO 2020

Regjeringen har gitt Innovasjon Norge i oppdrag å planlegge og gjennomføre norsk deltakelse på Expo i Dubai 2020. EXPO 2020 DUBAI arrangeres fra 20. oktober 2020 til april 2021. I løpet av seks måneder forventes rundt 25 millioner besøkende.

Oppdraget er å promotere Norge som en verdensledende havnasjon og vise norske havindustrier og havteknologier. Jotun, Equinor, Kongsberg Gruppen, Hydro, DNVGL og Yara er partnerbedrifter i prosjektet.

Mer om Paviljongen her.

Bilde credit: RINTALA-EGGERTSSON ARCHITECTS / EXPOMOBILIA / FIVE CURRENTS

Kontaktperson