We accelerate people, cultures and brands

VI LANSERER – GYRO VIRTUAL STUDIOS

Ideen er enkel. Mange studioer er dukket opp den siste tiden. De blir fort generiske og like.
Det gjør vi nå noe med.

Gyro Virtual Studios

Nå har Gyro gjort det enkelt for deg som ønsker å formidle et budskap direkte til mange gjennom skjermen. Dette er for deg som ønsker en profesjonell, men effektiv produksjon når du for eksempel skal holde en digital presentasjon for kundene dine, har behov for å informere mange medarbeidere på samme tid, eller skal lansere en nyhet for et publikum.

Innspillingen gjøres i vårt eget «grønn-skjerm»- studio, og ettarbeidet gjøres umiddelbart etter innspillingen.

Gyro Virtual Studios setter kundenes behov først. Budskap, brand, merkevare, konferanse, messer, stands, foredrag eller hele sendinger.

Det skal fremstå profesjonelt og solid.

Og viktigst av alt – alle som kommer til oss skal kun konsentrere seg om sitt budskap og sine målgrupper, vi tar oss av resten.

«Med Gyro Virtual Studios opphever vi den fysiske lokasjonen et studio er. Våre eksisterende og nye kunder kan nå leie seg inn i valgfrie studio eller designe sine egne studioer, spille inn sitt innhold og få løst sine behov for all fremtid hos oss.»

- Kristian Kirkvaag, Kreativ Leder

Studio Small:

For deg som har dårlig tid, kan vi Gyro tilby en standardisert løsning. Vi har utviklet fire studio, slik at du kan velge mellom tre ulike stemninger, avhengig av hva du ønsker å formidle. Du forbereder selv det du ønsker å formidle, booker studio og kommer til oss til angitt tid. Da har du ferdig produksjon i din inboks 36 timer etter innspilling.

Studio Medium:

Har du fremdeles dårlig tid, men ønsker å ha med deg en person i studio til en diskusjon, debatt eller samtale, er prosessen lik som for studio small. Ferdig produksjon har du da innen 48 timer.

Unreal:

Har du litt bedre tid, ønsker et eget designet studio og har behov for bistand i innholdsutvikling og presentasjonsteknikk, har vi skreddersøms-løsninger som ivaretar disse behovene også.

I denne kategorien er det ingen begrensninger. Studio Unreal designes i nært samarbeid med kundene, således også innholdet. Vi kan forflytte deg fra vindmøllene i havet til vektløshet i verdensrommet. Eller stående på 5th Avenue.

Ta kontakt med virtualstudio@gyro.no eller din rådgiver i Gyro for tilbud og nærmere presentasjon!