Hva kan vi gjøre for deg? Vi har satt sammen en liten á la carte meny med noen av våre mest populære produkter. Her kan du lese litt om ulike produksjoner og se eksempler vi er stolte av. Og husk - hvis du har lyst på noe som ikke står på menyen så kan vi sikkert fikse det også. Bare ta kontakt!

Sosiale medier

Vi opplever en stadig økende etterspørsel av innhold til sosiale medier med hovedvekt av publisering til Instagram, Facebook og LinkedIn. Kundene våre ønsker reklamekampanjer, informasjonsfilmer, intervjuer, reportasjer og mm. I Gyro har vi lang erfaring med produksjon av målrettet innhold til de sosiale kanalene og vi hjelper våre kunder med analyse, idè, innholdsutvikling og publisering av innhold.

Eksempel på SoMe-kampanje for Twentyfour.no:

Twentyfour.no

Eksempel på holdningskapende SoMe-kampanje for Naturvernforbundet:

Naturvernforbundet

Brandfilm

En brandfilm styrker merkevaren, skaper stolthet for de som jobber i selskapet samtidig som den formidler kjernevirksomheten. En film som fungerer like godt eksternt som internt. En stolt historie, sentrale verdier og framtidsutsikter kokes sammen til en stilistisk fremstilling av selskapet. En brandfilm er nært beslektet formspråket i reklamefilm, men hvor hensikten er å selge selskapet fremfor et spesifikt produkt. Passer perfekt når selskapet skal presenteres på kort tid, internt og eksternt, i en presentasjon eller på nettsidene. ”Hvem er vi”? Vi hjelper deg å formidle det!

Et eksempel på brandfilm er filmen om Aker - ”Gjennom Stormen”

Aker - Gjennom Stormen

Reportasje- og dokumentarfilm

I Gyro har vi regissører og filmfotografer som reiser til destinasjoner rundt hele kloden for å dokumentere de gode historiene. Det finnes mange mennesker som sitter på unike opplevelser, talenter, egenskaper og kanskje en livshistorie som gjør at det er viktig å videreformidle akkurat denne historien. Vi i Gyro har i mange år produsert dokumentar og dagsaktuell reportasjefilm på oppdrag fra TV, bedrifter og organisasjoner:

I forbindelse med «The Kavli Prize» har vi møtt mange av verdens skarpeste hoder innen nano-, neuro- og astrovitenskap. Her et utdrag fra filmen om Nobelprisvinner Kip Thorne

Kip Thorne

Her er dokumentaren vi laget for NRK om Redningsselskapet. Sees gratis på NRK nett-tv:

Havets Helter - Redningsselskapet 125 år

Motion Design

Motion Design kommer i mange former og farger. Fra enkle håndtegnede animasjoner til fotorealistisk 3D. Det kan være en vignett som setter stemningen på et event eller et tv-program. Det kan være komplekse fremstillinger av industriprosesser eller abstrakte visuelle historier. Det kan være infographics og effekter i en live action film. Gyro har lang erfaring med animasjon i alle sjangere.

Her er en vignett vi laget for Oslo Energy Forum:

Oslo Energy Forum

Casefilm

Casefilm, temafilm, produktfilm. Kjært barn har mange navn. Med casefilm mener vi en film som tar for seg et tema eller et avgrenset område og formidler dette i dybden. I Gyro har vi lang erfaring med å lage casefilmer og disse kan formidle svært sprikende temaer, fra en strategisk retning via et kundeforhold og til en ren produktpresentasjon. Mulighetene er mange og vi står klare til å hjelpe deg!

Et eksempel på en casefilm er ”Aquadesign” – en film vi laget for NHO i 2019.

Aquadesign - NHO 2019

Presentasjonsstøtte

Det å holde en god presentasjon er en kunst. Det krever et spisset budskap, god formidlingsevne og gode visueller. I Gyro har vi jobbet med foredrag for noen av de beste i bransjen innenfor alle sjangere, industrier og organisasjoner. Vi kan skreddersy innhold til custom skjermformater og lage en helt unik opplevelse, eller vi kan pynte på en eksisterende presentasjon. Vi kan også hjelpe deg med scenetrening og manus.

Her er et utdrag av en presentasjon vi laget til Agenda Nord-Norge i et custom format. NB! Se i fullskjerm:

Agenda Nord-Norge

Kontaktperson