We accelerate people, cultures and brands

Liwlig Group, Nordens ledende eventbyrå-konsern, bekrefter i dag oppkjøp av en majoritetsandel i Gyro, et av Norges eldste og mest prestisjetunge eventbyråer. Med det fortsetter Liwlig å vokse i det norske markedet, samtidig som tjenesteporteføljen breddes.

Gyros styreleder, Jomar Selvaag gleder seg over det kommende samarbeidet.

"Vi er glade for å slå oss sammen med den ledende eventbyrå-grupperingen i Norden, Liwlig Group. Vi ønsker å vokse med våre kunder, og vi ser på dette partnerskapet som en utrolig mulighet til å skape synergier som vil komme våre kunder, medarbeidere og prosjekter til gode. Dette er et spennende nytt kapittel i Gyros rike historie."

I tillegg til dette kommenterer administrerende direktør i Gyro Trine Richardsen:

"Når Gyro blir en del av Liwlig Group samles to kraftsenter i den nordiske eventbransjen. Det er en fantastisk mulighet for oss til å lære, vokse og oppnå store ting sammen. Gyro har hatt en fantastisk utvikling de siste 4 årene. Vi har vokst både i antall medarbeidere, på topp-og bunnlinje og ikke minst breddet oss med flere nye forretningsområder. Alt dette har styrket oss som strategisk partner for kundene våre, noe både vi og kundene våre ser verdien av. Vi ser frem til å fortsette den utviklingen sammen med kundene våre som en del av Liwlig Group."

"Liwligs ekspansjon i Norge passer svært godt med vår visjon om å øke tilstedeværelsen i Norden," sier Liwlig Group CEO Timo Aalto.

"Vi er svært imponert over Gyro og deres profesjonelle tilnærming, svært dyktige fagfolk og deres eksepsjonelle merittliste.Sist demonstrert i produksjon av toppmøtet for NATO-landenes utenriksministre den første uken i juni "

"Oppkjøpet av Gyro kommer rett etter vårt vellykkede oppkjøp av 6.Sans i august 2022. Både Gyro og 6Sans vil bestå som separate merkevarer i det norske markedet. De vil beholde sin operasjonelle uavhengighet, og vi er sterkt forpliktet til å støtte begge enhetene», fortsetter Timo Aalto.

Om Liwlig Group

  • Liwlig Group er det ledende eventbyråkonsernet i Norden. Med dette oppkjøpet fortsetter Liwlig å utvide sin tilstedeværelse i det nordiske markedet.
  • Etter Gyro-transaksjonen har Liwlig Group over 320 dyktige medarbeidere og en proforma-omsetning på 110 M€ i 2023
  • Liwlig har kontorer i Oslo, København, Göteborg, Stockholm, Helsinki og Tammerfors.

Kontaktperson