We accelerate people, cultures and brands

Sponsor- og eventprisen går i år igjen av stabelen i mars og denne gangen var antall innsendte arbeider rekordhøyt. Totalt 152 søknader har kommet inn til prisene for 2020, og flere av de nye kategoriene er blant de med flest søkere.

- Jeg tror nok at mange i årets konkurranse kan se på det å være nominert som en seier i seg selv, sier Sponsor- og eventforeningens styrerepresentant Lars Brockstedt Svendsen.

Og det kan vi i Gyro skrive under på. Hele 6 nominasjoner, fordelt på 5 ulike arbeider har vi fått sammen med våre kunder. Noe vi er utrolig stolte og glade over.

Vi ser på nominasjonene som en anerkjennelse fra bransjen, sier kreativ leder i Gyro Kristian Kirkvaag. Og siden effekt også vurderes som kriterier for å være nominert, er det ekstra gøy at så mange av våre jobber har kommet igjennom nåløyet i juryen. 

Gyro har disse jobbene nominert:

· Årets internevent: Gjensidige Forsikring Husfest 

· Årets internevent: Wallenius Wilhelmsen Skipsdåp 

· Årets messe/fagarrangement: Avfall Norges Årskonferanse 

· Årets messe/fagarrangement: Nor-Shipping konferanse

· Årets messe/fagarrangement: Wallenius Wilhelmsen Skipsdåp

· Jenteprisen for Plan International Norge (årets perle)

Om Spot-prisen og Sponsor- og eventforeningen

Sponsor- og eventforeningen er en interesseorganisasjon for virksomheter som forholder seg til sponsing og event som kommunikasjons- og markedsføringsverktøy. Formålet er å fremme forståelsen for sponsing og event som fagområde og et av høydepunktene er den store Sponsor- og eventprisen.

Kontaktperson