De siste fire månedene har vært historisk turbulente. Og for oss som lever av å levere event kan det oppsummeres i ett ord: dramatisk. Hele bransjen er preget av at vi har fått yrkesforbud av myndighetene, og svært mange av våre samarbeidspartnere og underleverandører er i full lockdown.

Likevel - eventfolk er positive folk. Og selv i en krise har vi i Gyro hele veien vært enig om at - dette fikser vi! Vi er jo vant til å finne løsninger på umulige problemer, og dette skal vi sammen med kundene våre klare å løse. Fordi når vi har yrkesforbud, har jo dere - våre kunder - mistet arenaer dere trenger for å bygge kultur, styrke merkevarer, bygge relasjoner og nå ut med informasjon. Og vi vet at det har vært utfordrende for dere også.

Gyro har derfor brukt de siste månedene godt. Vi har stupt inn i de utfordringene vi har hatt og satt fart på vår egen innovasjon, satt nye digitale produkter og tjenester ut i live og fått erfaringer vi vet vil komme dere til gode.

Enten på den andre siden av corona, eller så lenge corona pandemien fortsetter å legge begrensninger på samlingen av mennesker.

Og vi gleder oss til å dele disse erfaringene med dere ut over høsten.

Men først skal nyte late dager med venner og familie rundt omkring i det flotte landet vårt. Og lade batteriene vi trenger for å ta fatt på en spennende høst.

Ønsker dere alle en riktig god sommer.

Hilsen Trine og alle oss i Gyro

«Never waste a good crisis» - Winston Churchill

Kontaktperson