We accelerate people, cultures and brands

Hei - møt folkene i Gyro!

Vi er dyktige, entusiastiske og skikkelig hyggelige folk som brenner for det vi driver med. Her er noen av oss.

Møt Vegard

Han jobber primært med komplekse produksjoner som strekker seg fra NHOs årskonferanse til de mest omfattende public events. Vegard har bakgrunn fra Forsvaret og har spisskompetanse innen sikkerhet, risikovurdering, menneskeflyt og logistikk. En mann for de virkelig store anledningene.

Møt Kristian

Han er regissør, programutvikler og historieforteller i toppklassen! Rundt Kristian oser det energi - og han skaper de mest fantastiske opplevelser for alt fra menneskehav på 100 000 ned til ledergrupper på 30.
Utdannelse og bakgrunn fra NRK og de kommersielle TV-kanalene kommer godt med. Forresten er han også musiker og Spellemannprisvinner.

Møt Thea

Hun jobber med Gyros største prosjekter, hvor hun styrer økonomi, fremdrift og bemanning med jernhånd.
Thea er særdeles kundeorientert og en råtass til raskt å bygge store prosjektorganisasjoner som spiller hverandre gode og sammen skaper fantastiske opplevelser.

Møt Joachim

Han er en historieforteller av rang; manusforfatter, filmregissør og klipper. Fortell han hva du ønsker å formidle, og han finner de riktige fortellergrepene.

Møt Silje

Hun har jobbet i Gyro siden 2015 og har erfaring fra utallige arrangementer. Som prosjektleder er hennes fokus på økonomi, prosjektstyring og logistikk. Silje er erfaren i alt fra planlegging til operativ gjennomføring samt koordinering av aktører både før, under og etter arrangement.

Møt Rune

Han har jobbet som skuespiller, programleder og journalist i mange år - og gjennom det lært mye om historiefortelling. Og akkurat nå jobber han mest med å lage gode, inspirerende historier i digitale kanaler.

Møt Fredrik

Han er en one-man-band SoMe-kreatør, klipper og fotograf med lang erfaring fra underholdningsbransjen. Han kan i løpet av kort tid produsere fix ferdig innhold til alle dine kanaler. Fredrik har alltid et smil på lur!

Møte Talia

Hun er SoMe-spesialist og jobber som innholdsprodusent og prosjektkoordinator. Med mye erfaring rundt redaksjonelt innhold på alle SoMe-plattformer er hun alltid klar for nye prosjekter!

Møt Eivind

Kreativ produsent, god på regi, god på plan og elsker gjennomføring. Eivind er ekstremt glad i musikk, så lurer du på hvilken artist som er hot akkurat nå er Eivind mannen å spørre.


Møt Mark

Hans mantra er å forstå, forenkle og forsterke! Med internasjonal erfaring fra høynivå arrangementer for bla. Utenriksdepartementet, Oslo europeisk miljøhovedstad og Munchmuseet vet du at du er i de beste hender. Han bistår med valg av budskap, opplevelsesbasert innhold og form. Eller han hjelper deg med å bygge en felles kultur, digitalt, fysisk eller hybrid – særlig aktuelt akkurat nå! 

Flere Gyrofjes kommer....Følg med!