We accelerate people, cultures and brands

Netflix fortsetter å utfordre reklameformatet (se også lansering av Kadaver her), og ønsket å gjøre noe spektakulært i forbindelse med lanseringen av sesong 2 av den norske serien Ragnarok.

Løsningen ble Oslos aller første «silent disco/concert» med Norges største amfi som scene, nemlig havnepromenaden fra AkerBrygge til Operaen.

Se deler av stuntet her:

Netflix Nordic ønsket å skape synlighet og engasjement rundt Ragnarok sesong 2. Vår løsning ble et fysisk og digitalt aktiveringsløp som kulminerte i et livestreamet sceneshow direkte fra en spesialbygget lekter i Oslofjorden.

Street art på Aker Brygge

Kampanjen ble sparket i gang med fysiske installasjoner i området rundt Aker Brygge. Fire street art kunstrere ble utfordret til å lage et portrett av en utvalgt karakter og et utvalgt element, og dekorere kunstverket på gamle containere for å skape et levende uttrykk. Noe som skapte en fin kontrast til det eller stramme miljøet på brygga.

Fre venstre: "Jord" av NIX Hammer, "Luft" av Jo Are, "Ild" av Halvor Harsem

"Vann" av Toffe Bogen

De fire elementene

Jord, luft, ild og vann ble elementene som fulgte oss resten av kampanjen. Skuespillerene ble tilsendt mystiske bokser med brev som forklarte det utlvalgte elementets styrker og svakheter, dette ble en del av en større kampanje der skuespillerne skulle lese sitt brev på sin Instagram Story, samtidig som mystiske poster på @RagnarokNetflix forklarte at noe "magisk vil skje når elementene samles over Oslo». Kampanjen var 100% organisk og fikk en reach på rundt 3 millioner.

Pyrofest fra lekteren.

15 magiske minutter

Så hvordan kunne vi lage et fysisk event som var synlig i bybilde, men ikke samlet mennesker midt i en pandemi? Løsningen ble et episk konsert og scene show med soundtracks fra serien, med Oslo største amfi som scene, nemlig fjorden. En lekter ble plassert utenfor Hovedøya, med en 10 meter høy LED skjerm, 140 lamper, rykende pyroshow og DJene Hanneks og Soldal fra kunstkollektivet, KOSO, for å skape magi i 15 minutter ved midnatt. Showet ble streamet live på Netflix Nordics Youtube kanal, og har i dag over 25 000 visninger.

Du kan se hele stuntet her.

LES: Netflix Kadaver Stunt