Verden spinner videre - det gjør også Gyro!

Kjære alle venner,

Hele kloden står i en utfordrende tid, og som så mange andre virksomheter er Gyro berørt av det som skjer nå. Eventbransjen står i førstelinje, sammen med bransjer som reiseliv og kulturliv, hvor dette treffer umiddelbart.

Hele Gyro står likevel samlet for å hjelpe alle våre kunder med de leveranser det er behov for, og vi jobber så normalt vi bare klarer fra hjemmekontor alle sammen.

En klar oppside i disse dager, er at vi får sort belte i digital samhandling, sammen med resten av norsk og internasjonalt næringsliv.

Kanskje tar vi med oss nye digitale vaner ut på andre siden, og sånn sett fortsetter i et mer bærekraftig spor enn vi var før corona?

Uansett - vi har altså åpent som vanlig og kommer til å være ekstra fleksible for å møte de behovene dere som kunder har.

Vi har en rekke eventer som er planlagt til høsten, og der fortsetter planleggingen som normalt.

Videre har vi en full film- og innholdsavdeling som jobber uten stopp med leveranser som planlagt.

Der er vi også klar for å ta i mot nye oppdrag til alle som har behov. Nærmere presentasjon av vår innholdsavdeling er presentert i den andre artikkelen i dette nyhetsbrevet. Se artikkelen her.

I tillegg er vi veldig stolte og glade for å lansere en helt ny løsning. Vi kan ved bruk av teknologi og digitale løsninger gjenskape følelsen av fellesskap eller få ut informasjon til mange mennesker raskt. Denne løsningen er presentert i den siste artikkelen i dette nyhetsbrevet. Se artikkelen her.

Ta vare på hverandre i en krevende tid. Og ikke nøl med å ta kontakt dersom dere ønsker at vi skal tenke kreativt rundt hvordan dere i disse tider kan kommunisere med medarbeidere, kunder eller befolkning forøvrig.

Varm hilsen fra Trine og resten av gjengen i Gyro

Kontaktperson