Opplevelser som setter spor

Gyro er Norges ledende leverandør av opplevelsesbasert kommunikasjon. Med 30 års erfaring fra oppdrag for næringslivet og offentlig sektor er vi med deg hele veien – fra konseptutvikling til gjennomføring.

Våre opplevelser

… lanserer merkevarer, produkter og strategier
… engasjerer ansatte, kunder og opinion
… bygger kultur, samler og motiverer

Rådgivning

Som kunde vil du bli kjent med dedikerte rådgivere som følger deg over tid. Vi møter deg med innsikt om din bransje, og kreativ kompetanse til å skape opplevelser som virker for nettopp deg. Sammen skaper vi opplevelser som setter spor.

Produksjon

Gyros produksjonsavdeling har alltid vært hjertet i bedriften. Våre erfarne prosjektledere og produsenter styrer prosjektene på en måte som gir deg rom til å løfte blikket. Og nyte resultatet.

Reise

Vår reiseavdeling er et fullservice reisebyrå med lang bransjeerfaring. Vi skreddersyr opplevelser over hele verden, og er med deg fra idé til gjennomføring.

Media

Vårt in-house produksjonsselskap produserer film, design og animasjon med høy kvalitet. Vi leverer selvstendige produksjoner i spennet fra vignetter og portretter til brandfilm, reklamefilm og tv-produksjon. Vår spesialkompetanse er filmatisk historieformidling ved arrangementer.

_lab

Gyro _lab leverer digitale tjenester og skreddersydde løsninger innen kommunikasjon og markedsføring. Vi leverer målbare løsninger som øker eventets effekt og kundens digitale fotavtrykk. Løsninger for morgendagens kunder.

OneLouder

OneLouder er en del av Gyro. Vi lager kostnadseffektive opplevelser med høy kvalitet. Vi er et ungt miljø med fokus på effektivitet og leveringsdyktighet. Du får lave timepriser og riktig utstyr.

Kongress

Vårt søsterselskap Gyro Conference er et av landets ledende kongressbyråer. Porteføljen spenner fra større internasjonale kongresser til nasjonale begivenheter og arrangementer.

Alle våre ansatte representerer Gyros kjerneverdier
MOT – INNSIKT – ENTUSIASME