Subscribe
Share
Search
top

Personvern

For våre nettsteder gjelder følgende

Erklæring gjeldende pr april 2018, Gyro as

 

Gyros behandling av personopplysninger skjer i henhold til personopplysningsloven.

 

Gyro er behandlingsansvarlig for personopplysninger som du gir oss. Ved besøk på våre nettsteder er du anonym. Ved besøk registreres din datamaskins domenenavn (IP-adresse). Dersom du gjennom våre nettsteder ønsker at vi skal utføre tjenester for deg, eller å få tilgang til innhold som krever registrering, kan vi trenge personopplysninger som navn, e-postadresse, yrke/tittel, telefonnummer mv. Opplysningene er nødvendige for å kunne tilby våre tjenester.

 

Personopplysninger brukes for at vi skal kunne yte deg bedre service og tjenester, og brukes bare i tråd med det aktuelle formålet, og på en sikker måte. Dine personopplysninger vil ikke bli benyttet til markedsføringsformål utover det foreliggende arrangement, og ei heller bli solgt eller gitt videre til tredjepart. Unntak gjelder ved salg eller overdragelse av vår virksomhet (f.eks. dersom et selskap erverver hele eller vesentlige deler av Gyros aktiva eller virksomhet, ved fisjon eller fusjon av selskapet e.l.).

 

Det kan være nødvendig å dele personopplysninger på grunn av lovkrav, krav fra offentlige myndigheter, juridiske prosesser mv.

 

Gyro oppbevarer opplysningene så lenge det er nødvendig for at vi skal kunne gjennomføre de formål som opplysningene er samlet inn for, med mindre det kreves eller tillates i lov at vi oppbevarer dem lengre. Du har rett til å få innsyn og informasjon om hvilke opplysninger Gyro har om deg, omfanget av og formålet med denne behandlingen. Du har rett til dataportabilitet og kan også kreve opplysninger rettet eller kalle tilbake ditt samtykke. Henvendelse rettes til Gyro.

 

Ved oppkobling til våre nettsteder kan vi automatisk (dvs. ikke ved registrering) innhente ikke-personlige data (for eksempel type nettleser, og operativsystem som er brukt, antall besøk, gjennomsnittlig tid du er inne på nettstedet og hvilke sider du har sett på og domenenavn). Vi kan bruke disse dataene for å overvåke hvor populære våre nettsteder er, og for å forbedre egenskaper eller innhold.

 

Gyro er databehandler på vegne av aktuelle oppdragsgivere, og forplikter seg til at personopplysninger behandles i tråd med Personvernloven og gjeldende forskrifter, samt til ikke å benytte registrerte personopplysninger til markedsføringsformål eller å selge personopplysninger til tredjepart. Databehandleravtaler inngås oppdragsgivere.

 

 

“Cookies” – informasjonskapsler som lagres automatisk på din datamaskin:

 

Når du besøker våre nettsteder kan vi lagre data på din datamaskin i form av en “cookie” for å kjenne igjen datamaskinen neste gang. Hvis du ikke vil motta cookies, kan du sette opp nettleseren din slik at den sletter cookies på datamaskinen, blokkerer alle cookies eller gir en melding før en cookie blir lagret.

 

Våre nettsteder inneholder lenker til andre nettsteder. Vi er ikke ansvarlig for personvernpraksis eller innhold på andre nettsteder. Vi anser informasjonen på våre nettsteder som pålitelig, men kan allikevel ikke garantere at informasjonen til enhver tid er korrekt, fullstendig eller tilgjengelig. Vi fraskriver oss således ethvert ansvar for feil, mangler og manglende tilgjengelighet på sidene.

 

 

Immaterialrett

 

Gyro har alle immaterielle rettigheter til innhold på sine nettsteder, og gjengivelse av innholdet på disse er kun tillatt med skriftlig samtykke fra oss.

Uten at det påvirker dine rettigheter etter loven, forbeholder Gyro seg retten til å endre personvern- og cookieserklæringen til å reflektere tekniske fremskritt og til enhver tid gjeldende rett. Dersom Gyro endrer sin praksis vedrørende personvern, vil denne erklæringen bli oppdatert, og vi vil informere gjennom oppdatert dato for ikrafttredelse, publisere melding på våre nettsider og sende e-post på den adressen som du har oppgitt.