Våretjenester

Vår misjon er å skape momentum gjennom uforglemmelige øyeblikk. Med en strategisk tilnærming, kreativitet i alle ledd og millimeterpresisjon, lager vi fantastiske opplevelser som påvirker merkevare, bedriftskultur, samfunn og marked.

CORPORATE
EVENTS

undefined

Gjestene dine fortjener det beste

Du har nok hørt uttrykket "Tid er penger", men for oss er tid en uvurderlig ressurs. Når gjestene dine velger å bruke av sin verdifulle tid på ditt arrangement, er det essensielt å sørge for at eventet du planlegger, er god utnyttelse av deres tid.

Sammen kan vi skape bedriftsarrangementer som ikke bare inspirerer til suksess og fremhever din merkevare, men også leverer målbare og konkrete resultater.

EMPLOYEE
EVENTS

undefined

Dine ansatte fortjener et event som er verdig dine beste kunder

Vi skaper enestående opplevelser som etterlater varige, positive effekter på teamet ditt. Våre skreddersydde arrangementer for ansatte øker engasjementet, løfter arbeidsmoralen og forbedrer produktiviteten, i tillegg til å gi målbare fordeler for din organisasjon.

BRAND
EXPERIENCES

undefined

Skap liv i merkevaren din med en opplevelse

Skap en merkevareopplevelse som får produktene og tjenestene dine til å skille seg ut fra mengden, og fra konkurrentene. Vi skaper, planlegger og gjennomfører effektive og meningsfulle opplevelser med målbar verdi. La oss sammen skape en merkevareopplevelse som etterlater et varig inntrykk på din målgruppe!

EXHIBITIONS
& SPACES

undefined

En messestand med mening

Utstillinger og messer er med på å løfte frem merkevaren din. Med vår erfaring og deres merkevare, kan vi bistå i utviklingen av en messestand som oppleves unik for de besøkende. Våre konsepter fokuserer på å skape uforglemmelige opplevelser for deres aktuelle målgruppe.

HYBRID
& VIRTUAL EVENTS

undefined

Utvid ditt publikum ved hjelp av en global scene

Med virtuelle og hybride arrangementer kan du nå ut til et globalt publikum. Denne formen for arrangementer fikk en kraftig oppgang under pandemien og er fortsatt en verdifull måte å formidle budskapet ditt og skape engasjement på tvers av landegrenser.

FILM &
MOTION GRAPHICS

undefined

Et av Norges mest erfarne produksjonsmiljøer for film og motion

Kjernen i alt vi gjør handler om god historiefortelling. Historier som virker. Enten det er omdømme, felles motivasjon og stolthet, eller engasjement i sosiale medier. Dette har resultert i flere prisvinnende produksjoner. Fra helaftens TV-dokumentarer og større reklamefilmer, animasjonsfilm, til content marketing, SoMe-kampanjer, og innholdsdrevet film til alle typer arrangementer og flater.

EVENTS
ABROAD

undefined

Destinasjon: Engasjement, inspirasjon og endring

Arrangementer i utlandet skaper minneverdige opplevelser, styrker bånd, internkultur og tilhørighet. Vi skreddersyr reiser til inspirerende destinasjoner som tilfredsstiller dine unike behov, og leverer uforglemmelige øyeblikk.

Influencers
& Media Events

undefined

Fortjent synlighet

Influenser- og mediaeventer spiller en viktig rolle for å styrke merkevarens synlighet og troverdighet. Vi lager treffende arrangementer som knytter merkevaren din med de riktige influenserne og medieekspertene og på denne måten skapes varige inntrykk og vekst.

Healthcare
Meetings &
Events

undefined

Etterlevelse av regelverk, positiv innvirkning

Vi vet viktigheten av engasjerende møteplasser når man gjennomfører en klinisk studie. Vi vet også viktigheten av et dedikert globalt team når man lanserer nye produkter. Liwlig Gruppen har mer enn 15 års erfaring med å lage eventer innenfor helsesektoren, vil vi sammen med dere skape engasjerende møteplasser som styrker partnerskapet og samarbeidet mellom sponsorer, bedrifter og markedet.

Retail Experiences
& Showrooms

undefined

En verden av merkevarer

Opplevelser i butikker og utstillingslokaler kan spille en viktig rolle i å forme kundenes oppfatninger om en merkevare- og kan dermed være en drivkraft for å øke salget. Vi kan bistå med å lage tilpassede utstillinger som fengsler publikum og som setter en godt lys på merkevaren din.

GYRO AS // NORWAY // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

Contacts