WeareGYYYYYYRO

Vi tror på at delte opplevelser bygger sterkere relasjoner.

Vi er en del av Liwlig og har vår base i Norge, med tilstedeværelse i Sverige, Finland og Danmark.

Vi lager fantastiske opplevelser som har en faktisk innvirkning på merkevaren, bedriftskultur, samfunn og i markedet.

Vi er Gyro

Vi er så mye mer enn et eventbyrå.

Vi er et kreativt hus med kompetanse i alle ender. Unike mennesker som lager unike opplevelser, for de som tør å satse og skape levende øyeblikk som tar pusten fra publikum.

Vi er der for å fortelle historiene til kundene våre, for et event er mer eller mindre en «reason to speak», og når kunden ikke har ordene til å fortelle historien, kommer vi inn og skaper historien.

undefined

Våre verdier

Hos Gyro finner vi glede i å bringe mennesker sammen. Vi styrker relasjoner, merkevarer og kulturer gjennom opplevelser som inspirerer, bygger tillit og skaper endring. We turn moments into momentum!

We above me

VI er det sterkeste ordet vi vet om. VI er rettferdighet for alle, inkludert kunder og leverandører. VI er vår energi som deler på alt fra det tunge arbeidet til de gode stundene. VI er vår forpliktelse til å lykkes sammen.

Braver than yesterday

Vi har alltid motet til å være innovative og prøve noe nytt. Samtidig tar vi ansvar for våre beslutninger og er alltid ærlige og direkte i vår kommunikasjon. Når vi er ærlige mot oss selv, er vi ærlige mot alle andre.

Passionate beyond reason

Vi er drevet av en lidenskap for det vi gjør, og derfor er vi nøye til hver minste detalj. Den samme lidenskapen gjør at vi også elsker våre kunder. Vi går alltid til ekstraordinære lengder fordi det er mer enn «bare en jobb», det er vår naturlige drivkraft.

Always there

Tillit og vår pålitelighet er vår grunnmur, og er bygget på tusenvis av små handlinger hver dag. Vi har en enkel regel: Gjør det du sier du skal gjøre. Og uansett hva som skjer, står du aldri alene.

Gyro og bærekraft

undefined

Vi har et ansvar

Stort sett all aktivitet genererer utslipp. Gyros ansvar er å finne gode, utslippsreduserende løsninger som er enklefor kunden å velge. Derfor skal bærekraft være en integrert del av vår arbeidsprosess.

Dette skal vi oppnå gjennom måling av utslipp, smart ressursbruk, tilrettelegging av bærekraftsrutiner for de ansatte og tett samarbeid med våre leverandører. Det innebærer at vi må utfordre oss selv, våre kunder og leverandører. Vi erkjenner at ulike prosjekter har ulike forutsetninger og dermed også ulikt potensiale for utslippsreduksjon. Men vi tror og mener at måling av utslippsdrivere og tilhørende oppfølging av tiltak gir en bevisstgjøring som vil påvirke utslippene i riktig retning.

Les mer

Åpenhetsloven

Rett til informasjon ifølge åpenhetsloven:

Les mer

GYRO AS // NORWAY // WE TURN MOMENTS INTO MOMENTUM

Contacts